opruimcoach
Uw opruimcoach

Mensen die veertig uur per week werken, kinderen opvoeden, het huis schoonhouden en dan ook nog tijd hebben om een kopje koffie te kunnen drinken bij vrienden en familie. Hoe doen ze dat toch?

Het geheim: het stellen van prioriteiten en het beheersen van goed delegeren.

Als professional organizer kan ik je leren om alle taken in en rondom het huis efficiënter en effectiever aan te pakken. Hierdoor ontstaat overzicht, ruimte, rust en tijd.

Mijn aanpak

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik een plan van aanpak en daarna gaan we samen de uitdaging aan op een manier die bij jou past. We pakken de achterstanden in je huis op. Woonruimtes maken we weer zoals jij dat wilt. We starten in de ruimte die jij het liefst zo snel mogelijk weer op orde wilt hebben en brengen alles weer naar de juiste ruimtes. Indien nodig nemen we afscheid van bepaalde spullen.
Zo wordt je huis weer een thuis waarin je je weer kan ontspannen en waar je met plezier woont.

Aarzel niet langer, maak jezelf blij met hulp van de bezige bij.

 

TESTIMONIALS

Wat zeggen zij

 

Marian de opruimcoach van De Bezige Bij heeft mij op een zeer prettige manier geholpen om meer overzicht te krijgen in de chaos en hoeveelheid aan dingen in mijn voorraadkast. Na een lange periode van ziekte zat er niet zoveel structuur meer in. Zelf lukte het mij niet om dit aan te pakken. De hulp van de opruimcoach kwam dus net op tijd. Marian heeft een prettige manier van werken. Ze neemt geen beslissingen maar helpt je wel met het maken van beslissingen. Dat voelt denk ik beter. Ze legt je niets op en laat je zelf er over na denken. Verder is ze praktisch ingesteld en is ze handig. Dat was net wat ik nodig had. Na een paar uurtjes samen aan de slag was het al bijna klaar. Ze liet me nadenken over de hoeveelheid spullen. Dat blijft wel een lastig punt voor mij. Kan moeilijk iets weg doen wat ik gekregen heb. Marian geeft aan dat het ook wel bij je moet passen zodat het werkbaar blijft.
Samen hebben we veel werk verzet maar als de opruimcoach er niet was geweest dan was ik nu nog niet verder gekomen.

Jennine

Marian komt nu ongeveer 1 jaar om de week bij mij om te helpen allerlei achterstallige projecten op te pakken zoals gang, kasten, zolder, kleding en campingspullen. Ze pakt projecten doelgericht en doortastend op. Elke keer ben ik weer verbaasd om haar snelle oplossingen om zaken te organiseren zodat het vlotjes verloopt. Door Marian heb ik weer veel zaken op orde en dat geeft mij een heel prettig gevoel, de boel weer goed op orde te hebben met hulp van haar. Want door Marian pak ik nu zelf met behulp van haar advies zelf ook achterstallige projecten op. Ik kijk elke keer weer uit om met haar samen een project in en om het huis op te pakken.

De bezige bij – uw opruimcoach
Marian van der Voet –
Professional organizer + ochtend manager
06 – 819 160 38
info@uwopruimcoach.com

Privacyverklaring – Aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) –  Social media De bezige bij - uw opruimcoach