Marian van der Voet - Uw opruimcoach

Aangenaam! Ik ben Marian van der Voet. Geboren en getogen in Holten, en sinds de zomer van 2022 samenwonend met mijn lieve partner én hond in Ulft. Ik ben de trotse moeder van 2 volwassen kinderen en samen hebben we 3 prachtige kleinkinderen.

Naast dit alles ben ik nogal een bezige bij. Vandaar dat in 2016 die naam voor mijn bedrijf voor de hand lag. Ik ben gestart als “ochtendmanager” en ontlaste gezinnen door hen praktische taken uit handen te nemen. Niet eerder merkte ik dat mijn opruim skills zo gewenst waren en zo ontstond het idee een opleiding tot Professional Organizer te gaan volgen. Deze HBO opleiding heb ik in 2021 succesvol afgerond. Vanuit mijn passie voor interieur heb ik ervoor gekozen mijn ervaring in te zetten voor de particuliere markt. Twee dagen in de week help ik mensen ontspullen en samen creëren we met liefde een fijne woonomgeving. Daarnaast pas ik nog 1 dag op mijn kleinkinderen en de andere twee dagen werk ik als pedagogisch medewerker. Kortom, ik ben een gezegend mens en heb afwisselende werkweken.

De bezige bij – uw opruimcoach
Marian van der Voet –
Professional organizer
06 – 819 160 38
info@uwopruimcoach.com

Privacyverklaring – Aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) –  Social media De bezige bij - uw opruimcoach