Marian van der Voet - Uw opruimcoach

Aangenaam! Ik ben Marian van der Voet. Geboren en getogen in Holten en inmiddels woon ik al ruim 30 jaar in Rijssen. Ik ben de trotse moeder van twee volwassen kinderen en in het voorjaar van 2022 hoop ik een nog trotsere oma te worden van mijn eerste kleinkind.

Naast moeder ben ik nogal een bezige bij. Vandaar dat in 2016 die naam voor mijn bedrijf voor de hand lag. Sinds die tijd ontlast ik als ochtendmanager gezinnen, door hen praktische taken uit handen te nemen. Dat levert minder stress en een opgeruimd en schoon huis bij thuiskomst op. Ik vind het fijn om mensen te helpen en opruimen vind ik super leuk om te doen. Zo ontstond het idee om een opleiding tot professional organizer te gaan volgen en die heb ik met succes afgerond. Dit, in combinatie met mijn opgedane ervaring in het (speciaal) onderwijs maakt mij een enthousiaste en doortastende coach, die samen met jou de uitdaging graag aangaat.

Iedereen in Overijssel en Gelderland kan van maandag t/m zaterdag gebruik maken van mijn diensten.

Ik ben aspirant lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) en hanteer de beroepscode die door de NBPO is opgesteld, waarbij vertrouwelijkheid, integriteit en respect wordt gegarandeerd.

De bezige bij – uw opruimcoach
Marian van der Voet –
Professional organizer + ochtend manager
06 – 819 160 38
info@uwopruimcoach.com

Privacyverklaring – Aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) –  Social media De bezige bij - uw opruimcoach